home MAN

contact

bestel

weblog feminisering

 

    eerste pagina MAN

    maria goos over MAN

    de lezers over MAN

    bestel MAN hier

    over de schrijver

    michael in de media

    eerste boek-cv in nederland

    info voor de boekhandel

    scène uit het boek verfilmd

    de foto's: 4/9 en 7/11

    dank aan allen

  

 

 

MAN
Wat doet een keurige, academisch geschoolde musicoloog met z’n piemel in een lege tissuedoos? Wat moet hij als getrouwde vader met een paaldanseres? En waarom lukt het hem niet om dat ene meeslepende muziekstuk te componeren?
'MAN' is nu al een spraak- makende roman omdat hij is gebaseerd op de daadwerkelijke belevingswereld van de hedendaagse, getrouwde man. Het verhaal gaat over een zoektocht naar passie en intimiteit van een man die 388 dagen zonder sex te lang vindt. Zo lang dat sex een alles-overheersende obsessie wordt. Wat volgt is een tragikomische worsteling met Mahler en porno, passie en paniek, vaderschap en verraad.
MAN is niet meer in de boekhandel te bestellen. U kunt MAN direct bij de uitgever bestellen: klik hier.
 

  Michael van Eekeren, foto: Co Broerse


MAN is het debuut van Michael van Eekeren, musicoloog en voormalig muziekjournalist bij onder andere de Volkskrant. Momenteel werkt hij aan een non-fictieboek over de verhouding tussen het mannelijke en het vrouwelijke in onze sekseneutrale samenleving. Lees meer...


Eerste Boek-CV in Nederland
MAN is het eerste boek in Nederland dat uitgegeven wordt via een zogenaamde Commanditaire Vennootschap (CV). De CV 'de Strijd der Sexen' is gevestigd in Amsterdam en handelt onder de naam Uitgeverij Maximus.
Lees meer...
 
 

 


gesponsorde link:

Condomerie Amsterdam
Condomerie Amsterdam: de leukste speciaalzaak van Europa, opgericht door bijzondere mensen die in de jaren tachtig iets aan het Aids-vraagstuk wilden doen.

REACTIES OP HET BOEK:

'Die rare pias, die warbol: hij heeft geen idee wat hij doet, ... geen idee hoe kwetsbaar ik ben.' (Rita Reys in de Volkskrant)

'Qua hoeveelheid seksscènes steekt Van Eekeren de bestsellerauteur Kluun inderdaad naar de kroon.' (Milou van Rossum in de Volkskrant)

'MAN, man, wat een goed boek. Als boekverkoopster heb ik het verslonden. Ik dacht eerst een boek in handen te hebben a la Kluun. Maar poehee, gelukkig niet. Niet dat Kluun slecht is, maar MAN is gewoon anders.'
(Margo, boekverkoopster van Planeta in Enschede)

‘Soms is MAN grappig en hilarisch, dan weer sentimenteel, vet aangezet en kasteelroman-achtig.’
(Hans Hoenjet in HP/De Tijd)

 


© 2006-2008 Michael van Eekeren, all rights reserved